Volimo organsko, volimo prirodu - Proizvodi s hrvatskih polja

  • Aronija supervoćka
  • Aronija i zdravlje

ANTIOKSIDANS BROJ 1 - aronija sadrži veliku količinu flavonoida (prirodni spoj u voću) u svom sastavu što joj daje najbolji antioksidativni kapacitet među voćem i čini ju najjačim poznatim antioksidansom današnjice, mjereno po ORAC i TEAC standardima. Antioksidansi su nam potrebni svima i svakodnevno, jer štite našu kožu i tijelo od bolesti i prijevremenog starenja.

SUPERVOĆKA - 100 g zrelih plodova aronije sadrži 16 100 ORAC jedinica dok naša dnevna doza, potrebna za zaštitu tkiva iznosi od 3000 do 5000 ORAC jedinica, pa ju ta činjenica svrstava u skupinu supervoća. Hrana s visokim brojem ORAC jedinica osim što povećava razinu antioksidansa u tijelu, usporava starenje, sprječava oštećenje stanica, smanjuje rizik od bolesti srca, artritisa i brojnih degenerativnih bolesti.

PREDLAŽU I KORISTE STRUČNJACI - obzirom da je učinkovita pri izlučivanju teških metala i radioaktivnih tvari iz organizma, ruski znanstvenici upotrebljavali su aroniju nakon nuklearne katastrofe u Černobilu 1986. za ublažavanje zdravstvenih tegoba zaraženih osoba. Zbog nevjerojatne uloge u obnovi mišića i tijela te snage koju daje organizmu, aroniju su u svojim misijama i trenažnim procesima koristili i astronauti.

Jamčimo sigurnost i kvalitetu naših proizvoda

Ekološki uzgoj aronije

ekološki uzgojeno na hrvatskom polju

Stručni nadzor proizvodnje

stručni nadzor nad svim procesima proizvodnje

Strogi ekološki standardi

prerada po strogim ekološkim standardima

Što je jamstveni žig Živjeti zdravo

nositelji jamstvenog žiga "Živjeti zdravo"

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate uvjete kupnje, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.