Volimo organsko, volimo prirodu - Proizvodi s hrvatskih polja

U najnovijem izdanju Spar magazina Dobar tek, uz pregršt finih recepata, možete naći i priču o našem partnerstvu sa Sparom.

Naša suradnja započela je isporukom svježe aronije za trgovine Interspar. Svježe bobice i voće je najbolji pokazatelj kakvo voće uzgajate i dokazuje njegovu kvalitetu, ali i ozbiljnost oko samog poslovanja jer usklađivanje vremena berbe i dostave do polica mora biti pomno isplanirano. Taj veliki test smo uspješno prošli, te smo preporučeni za daljnje poslovanje.

Zatim smo počeli isporučivati matični sok od aronije u Interspar velike trgovine, a zatim i Spar poslovnice. Zbog te lijepe suradnje razvila se još jedna nova u kojoj smo postali Spar partner, što je za nas kao malu obiteljsku tvrtku od velikog značaja ali i ogromno priznanje za naš rad i trud. Sada proizvodimo bio matični sok za Spar robnu marku Vital, te se nadamo i vjerujemo kako ćemo kvalitetnim novim asortimanom koji je u planu, širiti i jačati našu suradnju s lancem koji prepoznaje kvalitetu i podržava male domaće proizvođače, baš kao i Interspar kupci.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće, neki su neophodni za njeno funkcioniranje a neki unapređuju iskustvo posjetitelja. Odbijanje kolačića može utjecati na funkcionalnosti web stranice, sami odlučite želite li ih dozvoliti.